Home » » Lucas, spaima furnicilor

Lucas, spaima furnicilor

Recent mutat într-un nou oras împreunã cu familia lui, el nu si-a fãcut nici mãcar un singur prieten. El nu are parte decât de supãrare din partea surorii sale adolescente, Tiffany (Allison Mack), iar cea mai mare parte a atentie pãrintilor (Cheri Oteri si Larry Miller) este îndreptatã în altã parte, ei fiind sunt ocupati cu planurile pentru marea excursie de la sfârsit de sãptãmânã care va avea loc la Puerto Vallarta.

Între timp, iubitoarea dar cam ciudata lui bunicã Mommo (Lily Tomlin) îsi petrece tot timpul încercând sã protejeze familia de acei extraterestrii din spatiu despre care ea citeste în revistele de bãcãnie.

Pentru a face lucrurile si mai rele, Lucas a devenit tinta numãrul unu pentru bãtãusul cartierului Steve, care nu iroseste niciodatã vreo sansã de a-l împinge de colo-colo.

În schimb, lui Lucas îi place foarte mult sã distrugã musuroaiele de furnici care se gãsesc în curtea sa – îndreptându-si toatã frustrarea cãtre aceste ridicãturi de pãmânt si cãtre mici lor locuitori prin lovirea lor, strivindu-i sau udându-i cu furtunul de apã din grãdinã.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Filme 990 Online Subtitrate în Limba Română - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger