Home » » Garfield

Garfield

Garfield, motanul preferat al Americii, vine in Europa! El va calatori peste lacul cel mare (alaturi de tovarasul sau canin, Odie) pentru a-i face o surpriza stapanului sau, Jon Arbuckle (Breckin Meyer), aflat la Londra pentru a o cere in casatorie pe iubita lui, medicul veterinar Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt).

In taramul lui Big Ben, al Palatului Buckingham, al Scotland Yard-ului si al pestelui cu cartofi, invazia lui Garfield in Marea Britanie ia dimensiunile unei povesti precum Print si Cersetor.

Fara sa vrea, Garfield ajunge in locul lui Prince, o pisica regala (si, ce noroc!, exact sosia lui!), care tocmai a mostenit Castelul Carlyle de la stapana lui care a murit, Lady Eleanor. Aceasta mostenire este o mare dezamagire pentru nepotul ei, maleficul Lord Dargis (Billy Connolly).

Traind pe picior mare, ca Pisica din Carlyle, Garfield are un majordom, Smithee (Ian Abercrombie), si o multime de servitori si supusi, printre care Winston, un bulldog (foarte) englez; McBunny, un iepure scotian; Nigel, o nevastuica indiana; Bolero, un taur spaniol; Claudius I, un soricel care citeaza mereu din Shakespeare si Christophe, o gasca din Franta.

Intre timp, Prince traieste viata simpla a unui motan obisnuit, mergand prin pub-uri cu Jon si Odie, si gustand pentru prima oara in viata lui magnifica lasagna… Si ii place la nebunie viata asta.

Garfield insa incepe sa aibe probleme. Lord Dargis, care este urmatorul mostenitor al castelului, vrea sa-l faca sa dispara pe motanul Prince/Garfield. Iar lumea minunata in care ajunsese Garfield se transforma intr-un cosmar, in aceasta poveste a doi motani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Filme 990 Online Subtitrate în Limba Română - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger